tietosuoja

KONSULTOINTI

Esikartoitus

Joskus asiakasprojekti on monimutkainen, tai vaatii uusien tekniikoiden käyttöönottoa. Silloin on parasta tehdä esikartoitus, joka on meillä tuotteistettu.

Esikartoituksessa pidetään asiakkaan kanssa aloituspalaveri, jonka perusteella aloitamme työskentelymme. Lopuksi saat raportin, jossa esitetään Case kuvaus, selvitetyt asiat, mahdolliset laskelmat ja loppupäätelmät.

Esikartoituksen perusteella asiakas voi tehdä päätöksen, jatketaanko varsinaiseen tuotekehitykseen saakka. Isoissa projekteissa esikartoitus on joka tapauksessa tarpeen, joten tämä työ ei mene hukkaan.

Esikartoitus on meillä tuotteistettu, pyydä meiltä esimerkki ja tarjous!

tietosuoja
tietosuoja

Piirilevykonsultointi

Asiakkaalla saattaa olla omaa piirilevysuunnittelua. Joskus on tarpeen saada uusia näkemyksiä tai vahvistusta omalle tekemiselleen. Silloin meidän piirilevykonsultointimme on teille hyödyllinen palvelu. Kysy rohkeasti lisätietoa.

Tukihakemukset

Moniin tuotekehitysprojekteihin on saatavana Ely tai Business Finland tukea. Meillä on kokemusta näiden tukien hakemisesta ja voimme olla teidän apunanne hakemuksen laatimisessa, sillä tasolla kuin haluatte. Joko teemme koko hakemuksen, tai laadimme esimerkiksi projektikuvauksen.

tietosuoja

Asiakkaiden kokemuksia

”Techat Oy oli aluksi konsultoimassa meidän oman suunnittelijan tekemää schemaa ja layouttia. Koimme tähän erittäin hyödylliseksi palveluksi, sillä suunnittelijamme sai arvokasta näkemystä seuraavaa työtä varten. Techat teki meille myös piirilevyn tilauksen ja protosarjan kasaamisen käsin. Pienet sarjat ovat liian kalliita koneellisesti ladottavaksi, joten käytimme Techatin palvelua. Koimme palvelun erittäin nopeaksi ja laadukkaaksi. Yhteystyömme jatkuu edelleen.”

 Samuli Latomäki, Toimitusjohtaja, Zilar Security Systems Oy