SULAUTETUT JÄRJESTELMÄT

Sulautettu järjestelmä tuo älyä laitteisiin

Sulautetulla järjestelmällä on mahdollista tuottaa älyä sellaiseen ympäristöön, jossa sitä ei ole aiemmin ollut.

Sulautetussa järjestelmässä yhdistyy huolellinen piirilevysuunnittelu, sekä laiteläheinen ohjelmointi ja sillä voidaan toteuttaa monenlaisia toiminnallisuuksia moniin eri käyttötarkoituksiin.

Sulautetut järjestelmät
Sulautetut järjestelmät

Laitteen käyttö voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan, jolloin käyttö on luontevaa ja selkeää. Mikäli tavoitteena on saada oma tuote voimme suunnitella kaikki tuotteesi sisältävät toiminnot ja ohjelmistot tuotekehityspalvelullamme.

Voimme toteuttaa asiakkaalle kokonaan uuden järjestelmän alusta alkaen. Monesti selvitään ilman varsinaista käyttöjärjestelmää, jolloin käynnistysviiveet ovat erittäin lyhyet. Tietoturva varsinkin ilman käyttöjärjestelmää toimivissa järjestelmissä on erinomainen, koska laitteeseen ei voida asentaa mitään ulkopuolista sovellusta.

Vanhempi tuotantokone voi saada lisää käyttövuosia, kun sitä voidaan ohjata tai seurata uudella tavalla, esimerkiksi käyttöastetta. Näin tekemällä parannetaan energiatehokkuutta ja toteutetaan kiertotaloutta.

Asiakkaiden kokemuksia

”Heti ensimmäisessä projektissa Techatin osaaminen vakuutti meidät. Projekti pysyi aikataulussa ja tulokset olivat erinomaiset. Voidaan puhua todellisesta sulautettujen järjestelmien asiantuntijasta kun Techatista on kyse. Yhteistyömme heidän kanssa jatkuu varmasti ja odotamme innolla seuraavia projekteja.”

Lassi Pukkinen, Managing Director, Fliq Oy