Skip to content

REFERENSSIT

Yhteistyössä

Tyytyväisiä asiakkaitamme esittelyssä. Oletko sinä seuraava?

Zilar Titan on teknologiaosaamista suoraan maailman huipulta, Koti-Suomesta. Järjestelmä on suunniteltu, valmistettu ja ohjelmoitu Suomessa, ja se on luotu kestämään suomalaiset olot, ilot ja mielenlaadun.

”Techat Oy oli aluksi konsultoimassa oman suunnittelijamme tekemää schemaa ja layoutia. Koimme tämän erittäin hyödylliseksi palveluksi, sillä suunnittelijamme sai arvokasta näkemystä seuraavaa työtä varten. Techat teki meille myös piirilevyn tilauksen ja kasasi protosarjan käsin. Pienet sarjat ovat liian kalliita koneellisesti ladottavaksi, joten käytimme Techatin palvelua. Palvelu oli erittäin nopeaa ja laadukasta. Yhteystyömme jatkuu edelleen.”

Samuli Latomäki, Toimitusjohtaja, Zilar Security Systems Oy

Mailroom Solutions Oy on suomalainen logistiikka- ja ohjelmistoyritys. Olemme tehneet vuodesta 2019 yhteistyötä Mailroom Solutionsin kanssa sekä prototyyppien että valmistuneiden tuotteiden parissa. Tällaisia toteutuksia ovat olleet projektit elektroniikan, ohjelmiston ja kokoonpanon alihankinnan parissa.

Olemme toteuttaneet projektit alusta loppuun kotelosuunnitteluineen ja 3D-tulostuksineen omissa tuotantotiloissamme. Lisäksi olemme olleet mukana Mailroomin valmiin tuotteen asennuspalvelussa.

Vaasalainen Bobi.com on vuonna 1991 perustettu perheyritys, joka on tunnettu pyöreäpäisistä Bobi-postilaatikoistaan.

30 vuodessa Bobista on kasvanut postilaatikoiden tuoteperhe, joka sisältää kattavan valikoiman erilaisia Bobi-postilaatikkomalleja. Techat Oy toimittaa Bobi.com:lle EDI-sanoman korvaavaa tiedonsiirtosovellusta, jolla siirretään tilaukset kätevästi tuotantolaitokselle.

Digital transformation technology strategy, digitization and digitalization of business processes and data, optimize and automate operations, customer service management, internet and cloud computing

Fliq Oy on vaasalainen startup-yritys. Heidän kehittämänsä monipuolinen Fliq-datan visualisointi- ja sovellusalusta soveltuu sekä suurien että keskikokoisten teollisuusyritysten tarpeisiin. Modulaarisen alustan sovelluskirjo on runsas, ja jokainen sovellus on räätälöity asiakkaan tarpeeseen.

”Heti ensimmäisessä projektissa Techatin osaaminen vakuutti meidät. Projekti pysyi aikataulussa, ja tulokset olivat erinomaiset. Techatista puhuttaessa kyse on todellisesta sulautettujen järjestelmien asiantuntijasta. Yhteistyömme heidän kanssaan jatkuu varmasti, ja odotamme innolla tulevia projekteja.”

Lassi Pukkinen, Managing Director, Fliq Oy

Vaasan ammattikorkeakoulu käytti projektikurssilla Techat Oy:llä anturia IoT-projekteissa. Anturin tavoiteena oli mahdollistaa lämpötilan ja valaisuuden lukeminen langattomasti vähintään 50m etisyydeltä. Opiskelijat suorittivat projektiopinnot itsenäisesti, joten anturin tuli olla helposti käyttöönotettava ja hyvin dokumentoitu.

Projektit onnistuivat erinomaisesti, opiskelijat innovoivat antureille erilaisia työolosuhteisiin, elintarvikkeiden kasvattamiseen ja logistiikkaan ja perheiden arjen helpottamiseen liittyviä pilotteja. Anturi oli helppo ottaa käyttöön, sen toinen osa, USB-moduli liitettiin tietokoneen USB-porttiin ja anturiosa liitettiin virtalähteeseen ja kommunikointi käynistyi automaattisesti. Jokainen anturi ja USB-moduli -pari kommunikoivat omalla kanavallaan, joten laitteita voi käyttää myös samassa luokkatilassa tai laboratoriossa.

Opiskelijat käyttivät eri ohjelmointikieliä (C#, JavaScript/Node, Python, C) anturidatan lukemiseen ja onnistuivat automatisoimaan datan siirron haluttuun IoT alustaan.

Muutamia esimerkkejä toteutuksista:

https://www.youtube.com/watchv=WjMvY6odPg

https://www.youtube.com/watch?v=M-2pG37vMaw

https://www.youtube.com/watch?v=r-sdfnnBB4Q

https://youtu.be/u2mDcVo09CY

Timo Kankaanpää, Yliopettaja

Kuvagalleria

Pieni maistiainen töistämme kuvien muodossa

Asiakkaiden kokemuksia

”Heti ensimmäisessä projektissa Techatin osaaminen vakuutti meidät. Projekti pysyi aikataulussa ja tulokset olivat erinomaiset. Voidaan puhua todellisesta sulautettujen järjestelmien asiantuntijasta kun Techatista on kyse. Yhteistyömme heidän kanssa jatkuu varmasti ja odotamme innolla seuraavia projekteja.”

Lassi Pukkinen, Managing Director, Fliq Oy