Skip to content

PROTOSARJAT

Tyypillisesti protosarja tarkoittaa pientä, esimerkiksi viiden tai alle sadan kappaleen prototyyppistä eli kokeellista tuotantoerää.

Näin pienen sarjan valmistaminen koneellisesti ei välttämättä ole taloudellisesti kannattavaa, sillä koneladonnassa kertaluonteiset aloituskulut tekevät pienestä sarjasta suhteellisesti kalliin.

Techatin käsinladonta eli käsin tehty protosarja on edullinen vaihtoehto, ja voimme kalustaa pientäkin tarkkuutta vaativat komponentit. Palveluumme kuuluu kaikki mitä tarvitset joko prototyyppisi tai valmiin tuotteesi kalustamiseen.

Hyvin tehty prototyyppi ennakoi onnistunutta tuotetta: valmis tuote valmistuu prototyypin avulla ajallaan ilman takaisinkutsuja, sakkomaksuja ja takuuhuoltoja – ja samalla kasvaa yrityksesi maine.

mailroom2_techat

Asiakkaiden kokemuksia

”Techat Oy oli aluksi konsultoimassa meidän oman suunnittelijan tekemää schemaa ja layouttia. Koimme tähän erittäin hyödylliseksi palveluksi, sillä suunnittelijamme sai arvokasta näkemystä seuraavaa työtä varten. Techat teki meille myös piirilevyn tilauksen ja protosarjan kasaamisen käsin. Pienet sarjat ovat liian kalliita koneellisesti ladottavaksi, joten käytimme Techatin palvelua. Koimme palvelun erittäin nopeaksi ja laadukkaaksi. Yhteystyömme jatkuu edelleen.”

 Samuli Latomäki, Toimitusjohtaja, Zilar Security Systems Oy