PROTOSARJAT

Tyypillisesti protosarja tarkoittaa pientä tuotantoerää, esimerkiksi alle 100 kappaletta tai vaikka 5 kappaletta. Näin pienen sarjan tekeminen koneellisesti ei välttämättä ole taloudellisesti kannattavaa.

Kyseessä on kuitenkin protosarja ja lopullinen tuote voi vielä poiketa tuotantosarjasta. Koneladonnassa kertaluonteiset aloituskulut tekevät pienen sarjan kalliiksi.

Tällöin meidän käsinladontamme eli käsin tehty protosarja on edullinen vaihtoehto, jota monet käyttävät. Pystymme kalustamaan pientäkin tarkkuutta vaativat komponentit.

Palveluumme kuuluu kaikki mitä tarvitsette prototyyppinne kalustamiseen tai pelkän kalustamisen. Aivan kuten asiakas haluaa.

Protosarjat

Asiakkaiden kokemuksia

”Techat Oy oli aluksi konsultoimassa meidän oman suunnittelijan tekemää schemaa ja layouttia. Koimme tähän erittäin hyödylliseksi palveluksi, sillä suunnittelijamme sai arvokasta näkemystä seuraavaa työtä varten. Techat teki meille myös piirilevyn tilauksen ja protosarjan kasaamisen käsin. Pienet sarjat ovat liian kalliita koneellisesti ladottavaksi, joten käytimme Techatin palvelua. Koimme palvelun erittäin nopeaksi ja laadukkaaksi. Yhteystyömme jatkuu edelleen.”

 Samuli Latomäki, Toimitusjohtaja, Zilar Security Systems Oy