Skip to content

KONSULTOINTI

Esikartoitus

Joskus projektit ovat monimutkaisia tai ne vaativat esimerkiksi uusien tekniikoiden käyttöönottoa.

Techatin suorittama esikartoitus on tällaisessa tilanteessa oivallinen tapa selkeyttää projektia kokonaisuutena, löytää mahdollisesti uusia kehitysmahdollisuuksia ja säästää samalla resursseja.

Esikartoituksen alussa selvitetään asiakkaan kanssa projektin tilanne ja haasteet. Esikartoituksen lopuksi saat raportin, jossa esitetään case-kuvaus, selvitetyt asiat ja ongelmat, mahdolliset laskelmat ja loppupäätelmät projektin tilanteesta.

Esikartoituksen perusteella voit tehdä päätöksen, jatketaanko projektia varsinaiseen tuotekehitykseen saakka. Suurissa projekteissa esikartoitus on joka tapauksessa tarpeen, joten työ ei mene missään tapauksessa hukkaan.

Esikartoitus on meillä tuotteistettu, pyydä meiltä esimerkki ja tarjous!

DataSender2
shcematic

Piirilevykonsultointi

Oletko tehnyt itse piirilevysuunnittelua? Joskus on tarpeen saada uusia näkemyksiä tai vahvistusta omalle tekemiselleen.

Techatin piirilevykonsultointi on tällaisessa tilanteessa hyödyllinen palvelu. Autamme piirilevysi suunnittelussa ja toteutuksessa, missä vaiheessa oletkin. Kysy rohkeasti lisätietoa!

Tukihakemukset

Moniin tuotekehitysprojekteihin on saatavana Ely- tai Business Finland -tukea.

Techatilla on kokemusta näiden tukien hakemisesta, ja voimme olla tarvittaessa kokeneena tukena hakemuksen laatimisessa. Voimme tehdä puolestasi koko hakemuksen tai laatia esimerkiksi kuvauksen projektillesi.

Esiselvitystä

Asiakkaiden kokemuksia

”Techat Oy oli aluksi konsultoimassa meidän oman suunnittelijan tekemää schemaa ja layouttia. Koimme tähän erittäin hyödylliseksi palveluksi, sillä suunnittelijamme sai arvokasta näkemystä seuraavaa työtä varten. Techat teki meille myös piirilevyn tilauksen ja protosarjan kasaamisen käsin. Pienet sarjat ovat liian kalliita koneellisesti ladottavaksi, joten käytimme Techatin palvelua. Koimme palvelun erittäin nopeaksi ja laadukkaaksi. Yhteystyömme jatkuu edelleen.”

 Samuli Latomäki, Toimitusjohtaja, Zilar Security Systems Oy