Skip to content

Innovaatioseteli

Techat Oy on Business Finlandin hyväksymä palveluntarjoaja innovaatiosetelille.

Business Finlandin innovaatioseteli on pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattu tuki esimerkiksi tuotekehitykseen tai esiselvitysten rahoittamiseen. Innovaatioseteli on tarkoitettu yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea, jonka eteenpäin viemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista.

Setelin avulla on tarkoitus löytää yrityksille uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan kasvun tueksi ja kannustaa yrityksiä innovaatiotoiminnan piiriin. Palveluita voi hankkia esimerkiksi innovaatiopalveluyrityksiltä, yliopistoilta, ammattikorkeakouluilta ja tutkimusorganisaatioilta.

Innovaatiosetelin arvo on 5000 € (+ alv), josta omavastuuosuus on 0 €. Voit siis saada setelillä jopa 5000 euron taloudellisen edun.

Innovaatioseteli

Ole meihin rohkeasti yhteydessä, niin selvitämme, voisiko setelillä tukea omaa projektiasi. Techat auttaa halutessasi myös innovaatiosetelin hakuprosessissa ja raporttien täyttämisessä.

Lisätietoa innovaatiosetelistä ja hakukriteereistä löytyy meiltä tai Business Finlandin sivuilta osoitteesta https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/rahoitus/tutkimus-ja-kehitysrahoitus/innovaatseteli

pcbdesign

Asiakkaiden kokemuksia

”Heti ensimmäisessä projektissa Techatin osaaminen vakuutti meidät. Projekti pysyi aikataulussa ja tulokset olivat erinomaiset. Voidaan puhua todellisesta sulautettujen järjestelmien asiantuntijasta kun Techatista on kyse. Yhteistyömme heidän kanssa jatkuu varmasti ja odotamme innolla seuraavia projekteja.”

Lassi Pukkinen, Managing Director, Fliq Oy